Av D Ladden

1 Sv-12 2016

Head to Head - Elite X2

Har HPs nya Elite X2 intagit tronen som bästa 2-i-1-affärsprodukt? Fråga Lew.

Lewis Hilsenteger från Unbox Therapy visar oss den nya affärsdatorn Elite x2 med Intel® Core™ m7 processor – HPs exklusiva produkt som svar på Microsofts Surface. I själva verket kan han inte slita blicken från den och gav knappt den andra 2-i-1-utmanaren någon uppmärksamhet alls.

Elite x2 förvandlas lätt till en surfplatta

Elite x2 förtjänar flera ”coolt!”, däribland för fingeravtrycksläsaren för dess extra säkerhet, självläkande BIOS, för dess IT-vänlighet och de främre och bakre HD-kamerorna för videokonferenser.

Det är inte segt eller sladdrigt som en del andra på marknaden Lewis Hilsenteger Unbox Therapy

Han gillar särskilt hur det magnetiska tangentbordet glider ut ur ramen som sedan blir stativ för Elite x2 i läget som platta. Det ergonomiska tangentbordet kan sättas fast platt eller vinklat. Han lägger även märke till det sköna knapptrycket när man skriver. ”Det är inte segt eller sladdrigt som en del andra på marknaden.” En viktig punkt om du spenderar en stor del av din dag åt att skriva.

I sin entusiasm glömmer han att nämna att, precis som Elitebook Folio (en annan av HPs affärsprodukter som han gillar), genomgår Elite x2 militärtester. Den har släppts från 91 cm ned på en träyta och 51 cm ned på betong. Aj! Och att stativet har hållbarhetstestats 10 000 gånger. Kort sagt, det är den bästa produkten för mobilt yrkesfolk. Särskilt olycksbenägna sådana!

*Intel, Intel-logotypen, Intel Inside, Intel Core och Core Inside är varumärken som tillhör Intel Corporation i USA och andra länder

Det handlar om vad du föredrar …