HP EliteBook x360

PC Mag skrev att det var ”den bästa omvandlingsbara bärbara hybriddatorn” vid CES 2017

EliteBook x360 är den bärbara hybriddator som du väntat på. En högpresterande maskin – utrustad med senaste 7:e generationens Intel® Core™-processorer, inklusive processorn Intel® Core™ i7, och upp till 16 GB RAM – den passar utmärkt till arbete, spel och allt däremellan.

Tuffa teknikrecensenter har hyllat dess banbrytande kombination av vacker design, företagsprestanda, militär hållbarhet och innovativa, integrerade säkerhetsfunktioner.

Designen är det första du lägger märke till CNET

Den är snygg och tål att jämföras med Apples datorer. Chassit är diamantskuret, av borstad aluminium och består av en enda del, med en HD Gorilla-glasskärm.

Det är inte marknadens tunnaste bärbara dator. Men den är tunn. Ultratunn. Och lite extra vikt innebär bara att det finns mer att älska. Som CNET uttryckte det, ”Den är 14,9 mm tjock och väger 1,3 kg och är inte den tunnaste/lättaste bärbara datorn… Men därför finns det plats för både vanliga USB-A- och nyare USB-C-portar, plus en HDMI-utgång – funktioner som ofta saknas på bärbara datorer för konsumenter.”

Och vet du vad den ”extra storleken” erbjuder? Ett större batteri. Ett batteri som arbetar i 16 timmar och som laddas upp till 50 % på bara 30 minuter. Det är inte fett. Det är muskelmassa.

Tangentbordet är ett av de bästa som jag har testat på CES, med en härlig klickkänsla… som gör skrivandet enklare än någonsin TrustedReviews.com

Den är en fröjd att använda. Tangentbordet, styrplattan och pennan som erbjuds som tillval, utformades för att hjälpa användare under dagen och roa dem på kvällen. ”Det borstade aluminiumchassit känns mycket behagligt. Datorn känns robust och kommer troligen att klara av att i många år stuvas in i din ryggsäck eller datorväska”, säger TrustedReviews.com.

Vilket den säkert kommer att göra. Militärklassade tester innebär att vi har släppt den på trä, stål och betong, utsatt den för hög temperatur och skakat den länge och väl. Men att säga att EliteBook x360 klarar av att bäras runt i en ryggsäck säger väldigt lite om hur robust den är.

Jag är verkligen imponerad av de säkerhetsalternativ som HP erbjuder för EliteBook x360 Forbes

Och denna robusthet gäller även dina data. Förutom att EliteBook x360 är ”läcker” så är den även mycket säker. HP Sure Start återställer datorns BIOS om den upptäcker ett hot. Multi-Factor Authentication (MFA) använder ansikts-, iris- och fingeravtrycksinloggning för att säkerställa att endast du får tillgång till datorn. Den integritetsskyddade skärmen HP Sure View döljer skärmen från sidorna och förhindrar att andra ser vad du arbetar med: ”Den fungerar klockrent och förhindrar att andra kan se skärmen utan att man behöver använda en ful film.” (PC Mag) Som Forbes uttryckte det, ”ju bättre verktyg som tillhandahålls av IT… desto troligare är det att anställda inte tar med sig sina egna enheter och orsakar säkerhetsproblem.”

Den kommer att tilltala alla som uppskattar sekretess, eller vill ha ett system som praktiskt taget kan användas överallt Digital Trends

Den har utformats med tanke på mobilitet. Sätt i ditt 3G/4G SIM-kort för att få åtkomst till internet när Wi-Fi saknas. Ring konferenssamtal från önskad plats med högkvalitativ förstärkning och HP Noise Reduction för att slippa bakgrundsljud. Spela inspirerande musik medan du är på väg och arbetar, med högtalare från Bang & Olufsen.

Denna bärbara dator med prestanda som påminner om en PC har allt som vi önskar Pocket-lint

HP EliteBook x360 är en dator som kan användas överallt, när som helst och för alla tillämpningar. För att skapa, dela med dig, samarbeta, presentera, eller för att roa dig själv. Du kommer att älska den lika mycket som recensenterna. För arbete, privat bruk eller en kombination av båda.

Läs mer

Intel, Intel-logotypen, Intel Core, Intel vPro, Core Inside och vPro Inside är varumärken som tillhör Intel Corporation i USA och andra länder.

Källor:

Det handlar om vad du föredrar …